Symantec Norton 360 2014 3 lic. 1 rok WIN UPGRADE (21266047)

95 %

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Recenze

  • , zakoupeno v Key4you

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Kvalita, jednoduchost a přehlednost ovládání

    Norton 360 využívám již několik let a jsem s ním zcela spokojen. Zcela doporučuji.

  • , zakoupeno v Key4you

    Doporučuje produkt

    90 %

    Komplexní ochrana u údržba PC. Jsem s produktem spokojen, už několik let.

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Aktivně vás chrání před viry, nevyžádanou poštou, krádeží identity a hrozbami na sociálních sítích.
Technologie Insight identifikuje bezpečné a nebezpečné soubory a aplikace. Využívá k tomu zpětné vazby od více než 175 milionů uživatelů produktů Norton™.
Norton Community Watch sleduje prakticky každý soubor na internetu a komplexně po celém světě monitoruje hrozby.
Ochrana na základě chování SONAR detekuje známky toho, zda se jedná o nebezpečný soubor. Aktivně tak chrání před zcela novými hrozbami.
Blokování nevyžádané pošty chrání vaši e-mailovou schránku před nežádoucími, nebezpečnými a podvodnými e-mailovými zprávami.
Systém internetové ochrany prohledává webové stránky a stránky sociálních sítí a identifikuje podezřelé odkazy a obsah, aby odhalil nejnovější podvody na sociálních sítích.
Funkce Download Insight a IP Address Insight zabraňují stahování souborů z webových stránek, které mají nízké hodnocení důvěryhodnosti v rámci komunity uživatelů produktů Norton.
Živé nepřetržité sledování hrozeb podporuje síť uživatelů produktů Norton, kteří slouží jako vaše osobní sousedská hlídka.
Funkce Scam Insight hodnotí důvěryhodnost webových stránek a informuje vás o tom, zda je bezpečné na nich zadat osobní údaje.
Technologie ochrany proti phishingu blokuje podvodné „phishingové“ stránky, které jsou vytvořeny za účelem odcizení vašich osobních údajů.
Nástroj Identity Safe si pamatuje, zabezpečuje a automaticky zadává vaše uživatelská jména a hesla, abyste o ně nemohli přijít z důvodu ztráty nebo odcizení.
Funkce rodičovského zámku pomáhá chránit vaše děti před hrozbami tím, že vám poskytuje přímý přístup ke službě Norton Online Family.
Funkce Safe Web informuje o tom, zda je bezpečné webovou stránku navštívit ještě před tím, než na ni vstoupíte a než je příliš pozdě.
Funkce Safe Web pro Facebook prověřuje vaši zeď a informační kanály na Facebooku a chrání vás před adresami URL, které obsahují bezpečnostní hrozby, jako jsou phishingové stránky, nebezpečné soubory ke stažení a odkazy na nebezpečné externí stránky.
Inteligentní obousměrná brána firewall zabraňuje cizím osobám v přístupu k vaší domácí síti pomocí blokování příchozího provozu, který vyhodnotí jako nebezpečný.
Mapování a sledování sítí zobrazuje všechna zařízení připojená k vaší domácí síti, takže můžete snadno rozpoznat nevítané uživatele, kteří chtějí využívat vaše připojení nebo vás sledovat.
Automatické aktualizace nevyžadují zásah uživatele a zajišťují, že jste vždy o krok před novými i nově vznikajícími hrozbami
Automatické stahování a instalace produktů probíhají v době, kdy počítač nepoužíváte, a zajišťují, že vaše ochrana je vždy aktuální.
Pulzní aktualizace Norton aktualizují definice virů každých 5 až 15 minut a vůbec neruší při práci či zábavě.
Technologie Insight a optimalizované kopírování souborů identifikují bezpečné soubory a prověřují pouze neznámé soubory.
Inteligentní režim prodlužuje životnost baterie odložením méně důležitých činností na dobu, kdy budete připojeni a nebudete používat celoobrazovkový režim.
Norton Management umožňuje jednoduchý přístup ke všem cloudovým aplikacím a webovým funkcím pomocí jediného hesla – k aktualizaci, obnovení, opravám a instalaci produktů Norton, včetně služeb Norton Management, Norton Anti-Theft, Norton Family a Identity Safe.
Kompatibilita se systémem Windows® 8 obsahuje podporu dotykového ovládání, které funguje stejně skvěle s klávesnicí i s myší.
Zlepšuje výkon počítače a obnovuje jej v případě ztráty výkonu
Defragmentace opravuje běžné problémy, které mohou snížit rychlost a výkon vašeho počítače.
Správce spuštění uvolňuje paměť počítače a vylaďuje nastavení, aby se počítač spustil rychleji.
Služba vyladění počítače odstraňuje nepotřebné soubory a uvolňuje kapacitu úložišť a zlepšuje rychlost a spolehlivost pevného disku.
Nástroje hloubkového čištění prohledají a úplně odstraní i ty nejhorší infekce, které méně výkonné produkty přehlédnou
Nástroj Norton Power Eraser odstraní z vašeho počítače hluboce infiltrované a obtížně odstranitelné infekce.
Nástroj Norton Bootable Recovery Tool vytváří pohotovostní záchranný nosič CD/DVD/USB, který umožní obnovu chodu počítače, i když je napaden tak, že ho nelze ani spustit.
Oprava aplikací v systému Windows® 8 prověřuje výskyt hrozeb u aplikací v systému Windows 8 a poté je odstraňuje.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

3zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
95 %
průměr z 6 hodnocení
5
6 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • Doporučuje produkt

    100 %
    • Kvalitní program.
    • Nic.

    Doporučuji opravdu skvělý program.

  • , zakoupeno v Key4you

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Kvalita, jednoduchost a přehlednost ovládání

    Norton 360 využívám již několik let a jsem s ním zcela spokojen. Zcela doporučuji.

  • , zakoupeno v Key4you

    Doporučuje produkt

    90 %

    Komplexní ochrana u údržba PC. Jsem s produktem spokojen, už několik let.

{"Oblíbené kategorie":[["Distanční podložky kol","https://distancni-podlozky-kol.heureka.cz/"],["Ponožkoboty","https://panske-ponozkoboty.heureka.cz/"],["Filtry ke kamerám","https://filtry-kamery.heureka.cz/"],["Příslušenství k RC modelům","https://prislusenstvi-k-rc-modelum.heureka.cz/"],["Prádelníky","https://pradelniky.heureka.cz/"],["Vodní filtry Brita","https://vodni-filtry.heureka.cz/f:11564:153597/"],["Microsoft Windows 11","https://operacni-systemy.heureka.cz/f:2532:42293664/"],["Výsuvné střešní nosiče lyží","https://nosice-lyzi.heureka.cz/f:25992:1/"],["Profesionální pákové kávovary","https://pakove-kavovary.heureka.cz/f:36091:1/"],["Flambovací pistole na plynové kartuše","https://flambovaci-pistole.heureka.cz/f:37658:53062140/"]],"Vybrané značky":[["Antiviry G-Data","https://antiviry.heureka.cz/f:2820:436995/"],["Antiviry Kerio Technologies","https://antiviry.heureka.cz/f:2820:115848/"],["Antiviry Avast","https://antiviry.heureka.cz/f:2820:115840/"],["Antiviry OkayFreedom","https://antiviry.heureka.cz/f:2820:46512607/"],["Antiviry Symantec","https://antiviry.heureka.cz/f:2820:12763/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat přehazovačku?","https://prehazovacky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-prehazovacku/"],["Jak vybrat outdoorový kotlík?","https://outdoorove-kotliky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-outdoorovy-kotlik/"],["Jak vybrat košík na láhev?","https://kosiky-na-lahve.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kosik-a-lahev/"]],"Vybrané produkty":[["Cuetec Cynergy CT-15K","https://kulecnikova-taga.heureka.cz/cuetec-cynergy-ct-15k/"],["NANI lešticí pilník Šestistranný růžová","https://pilniky-lesticky-na-modelaz-nehtu.heureka.cz/nani-lestici-pilnik-sestistranny-ruzova/"],["Garmin Instinct 2S Solar Surf Edition","https://sporttestery-computery.heureka.cz/garmin-instinct-2s-solar-surf-edition/"],["Solo svitky 32 ks","https://podpalovace.heureka.cz/solo-svitky-32-ks/"],["Carryhome 000277000912","https://matrace-pro-hosty.heureka.cz/carryhome-000277000912/"],["lupilu Chlapecké triko 3kusy žlutá modrá","https://kojenecka-tricka-a-kosilky.heureka.cz/lupilu-chlapecke-triko-3kusy-zluta-modra/"],["Connect IT FOR HEALTH CMO-2510-BK","https://mysi.heureka.cz/connect-it-for-health-cmo-2510-bk/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}