Nejnovější recenze ze sekce Antiviry
Výhoda cena a možnost aktivace jen pro 3 zařízení , ne 10..
Nevýhoda -složitá aktivace -přechod od originálu NORTON 360
Skvělá cena a plně fuknční.
Produkt používám již třetím rokem. Zatím spokojenost. Občas pro jistotu zkontroluji PC i jiným online antivirovým nástrojem, a zatím bylo PC vždy čisté. Ovládání antiviru je poměrně snadné. Základní nástroje. Lze dokoupit VPN. Antivir úspěšně upozorňuje na nezabezpečené webovky, či blokuje hrozby (vyskakovací okna a pod.).
- Velmi kvalitní ochrana.
Zboží ihned použito.
- Kompletní ochrana za pár korun
Používám produkty od AVASTU už mnoho let, od základního antiviru, až po kompletní řešení Ultimate.
Funguje výborně, používám jej už několik let a nikdy jsem neměl problémy.
Doporučuji.
vynikající produkt AVAST, za podstatně nižší cenu
- Funfujicí program, prověřeno lety používání
- Vyskakování oken na nové a placené funkce
Problém s instalací AntiTrack
- VÝHODA ŽE JE OBEDNAVKA DODANA DO 2 DNE OD OBEDNANI
Za skvělou cenu.
Bitdefender Total Security 2020 5 lic. 3 roky (TS01ZZCSN3605LEN)
Přidáno: 15. dubna 2024
Zakoupeno v Bitdefender - oficiální eshop Bitdefender pro ČR/SK
funguje správně
- skvělý antivir za dobrou cenu
- málo zatěžuje PC
- Produkt pracuje velice dobře,každou chvíli hlásí zablokování sledovanosti
velice doporučuji
- Pracuje skrytě a velmi dobře
Bitdefender Total Security 2020 5 lic. 1 rok (TS01ZZCSN1205LEN)
Přidáno: 5. dubna 2024
Zakoupeno v Bitdefender - oficiální eshop Bitdefender pro ČR/SK
- Kvalitní produkt
- Snadná instalace a správa produktu
- Možnost instalace na 5 zařízení -vyzkoušeno funguje skvěle
Líbí se mi podpora v českém prostředí -původně jsem si program objednal na zahraniční doméně-/Bitdefender central/,šlo konkrétně o Bitdefender Total security,a tam mi po roce automaticky navýšili cenu skoro na dvojnásobek,tak,jsem se poradil s českou doménou,a potom jsem si zrušil /autorenewal//autoobnovu/předplatného,také jej tam koupil-mám nyní původní cenu.Nutno přiznat,že i zahraniční doména po zrušení "autorenewalu"(autoobnovy předplatného)nabídla stejnou cenu jako česká doména.A na české doméně je na to hezký srozumitelný návod,jak vše udělat,i pro člověka který je pouze uživatel
- VPN
- Ceníková cena
- Zbytečně HW náročné
- Některé prvky ochrany nejde spouštět dle potřeby, ale spouštějí se automaticky po startu windows
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »