Poradna Antiviry


Autor: | Vloženo: 13.09.2012 000 11:51 | Témata: Poradna Antiviry

Nedoručení klíče

Dobrý den. Pořádném zaplacení a odeslání ceny 490 Kč,která byla požadována,pro Avast 7,Security,10.9.2012, kdy kyla zaplacena ,jsem ještě nedostala odpověď ani vstupní kód.Pouze jsem dostala e-mail,že se moje objednávka zpracovává a do 48 hod.dostanu přihlašovací klíč.Platnost mi vyprší již za 5 dní.Prosím poraďte mi co mám dělat.Děkuji.

  • 13. září 2012 - Oficiální zástupce obchodu ANTIMALWARE.CZ

    Dobrý den, doporučil bych Vám zaurgovat firmu u které jste daný produkt koupila (z Vašeho dotazu není jasné jestli jste koupila u nějaké firmy nebo přímo od výrobce). Pokud Vám nebude vyhověno odstupte od kupní smlouvy, nechte si vrátit peníze a kupte si produkt u někoho spolehlivějšího.I když se Vám podaří prodloužit licenci s pár denním zpožděním, produkt by Vás měl bez problémů ochránit. S přátelským pozdravem Tomáš Paulík - Antimalware.cz.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Zdeňka Michálková

      13. září 2012 - Zdeňka Michálková

      Tento produkt,jsem si našla na internetě a koupila jsem si jej.Jako kontakty mají uvedený Nadacní Fond pro Avast,s telefonními čísly.Předsedkyně Jarmila Baudišová telefon 274005777 nebo 274005888.Když jsem tam dnes ráno volala,zřejmě automat na mě mluvila anglicky.Jiné kontakty tam nemají.Takže,abych si chránila svůj PC,mám si nainstalovat dočasný, to znamená 30 denní antivirus.Ale kam se obrátit potom?Přes Internet jsem nakupovala v neděli,9.9.tento produkt a nikdy nic jiného,poprvé.Jsem s toho nešťastná,pokud to byla nějaká firma,zkrývajísí se za poctivé pracovníky.Srdečně děkuji za odpověď.Zdeňka Michálková.


    • ANTIMALWARE.CZ

      13. září 2012 - Oficiální zástupce obchodu ANTIMALWARE.CZ

      Dobrý den, Nadační fond Avast je jen dobročinnou aktivitou výrobce produktu Avast, firmy Alwil. Zkuste některý z těchto kontaktů http://www.avast.com/cs-cz/contacts, měli by Vám tam pomoci. Pokud ne, tak měe kontaktujte na [email protected], nějak bych se Vám pokusil více pomoci. T. Paulík


    • Zdeňka Michálková

      13. září 2012 - Zdeňka Michálková

      Tomáši,zatím Vám srdečně děkuji a hned se jdu podívat na stránku,kterou jste miposlal.Pokud se nic od nich nedozvým,hned se Vám ozvu.Zatím hezký den.Zdeňka


    • Zdeňka Michálková

      14. října 2012 - Zdeňka Michálková

      Atoh Tomasi,
      jak jsem Tě později informovala,je již vše v naprostém pořádku.Klíč jsem dostala a Avast security již funguje a jsem naprosto spokojená.Ještě jednou děkuji za pomoc.Zdeňka Michálková.


    • ANTIMALWARE.CZ

      15. října 2012 - Oficiální zástupce obchodu ANTIMALWARE.CZ

      Tak do je dobře. Rádo se stalo. :-) T. Paulík


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.