Nejnovější recenze ze sekce Antiviry
- Velmi dobrý software, který používám asi tak 6-7 let a poprve jsem objevil upgrade na dva roky a cenově velmi výhodné.
- dosud bylo jednoroční prodloužení velmi drahé
Produkt pokládám za velmi dobrý
- Přehledné menu
- 100% bezpečnost
- Čeština
- Cena ( ale za tu kvalitu )
- nedá se zcela vypnout dá se jen tzv. dočasně vypnout ochrana či firewall
Velmi slušná ochrana, předtím jsem měl Fsecure a toto je skutečně lepší, integrován perfektní antivir
V porovnání s jinými produkty ochrany PC je pro mne nejlepší ESET
- spolehlivá ochrana
- mnoho funkcí
- široké možnosti nastavení
- balík ke komplexní ochraně počítače
- minimálně zatěžuje výkon počítače
- jednoduché nastavení
Balík Internet Security používám již několik let a jsem s ním stále velice spokojený. Nemusím ho složitě nastavovat a zorientovávat se v mnoha složitých dialozích. Vše je po instalaci plně funkční, nejsou nutné žádné zásahy. Kromě přehledného uživatelského prostředí a moderní grafiky hodnotím kladně především funkčnost ochrany, která je na vysoké úrovni. Nesetkal jsem se s tím, že by nějaký balast přes ochranu proklouzl a naopak až na jednu výjimku ani se zakazováním důvěryhodných programů. Výtečná je funkce Identity Safe, která umožňuje ukládat uživatelské přihlašovací údaje k jednotlivým webům a při další návštěvě je uživateli předvyplnit, takže není potřeba si uživatelská jména a hesla pamatovat a všude zdlouhavě vyplňovat. Od verze 2011 navíc program umí tyto údaje synchronizovat mezi více uživatelovo PC, takže mám stejný komfort jak na stolním PC, tak na notebooku. Za mě jednoznačně program na 1*.
- všestranná ochrana bez zatěžování systému
- finančně nevýhodný upgrade na webu Norton oproti nákupu jinde
skvělý program, vše v jednom a online, co ho používám neměl jsem s viry a pod. žádný problém
doporučuji
- 1/ Rychlost jednoduchost na starších jedno procesorových PC prakticky nejlepší volba .
- 2/ Cena ujde na tak jednoduchý program by mohla být i nižší .
- 3/ Našel odstranil spajty z PC vše opět začalo rychle fungovat .
- Jen v AN jazyku , kontrola není spuštěna jako plně funkční štít je potřeba občas spustit sken který proběhne na pozadí cca 2-4 minuty .
1/ Pro lidi s pomalým starším strojem s jedním jádrem včetně notebooku super.
2/ Pro 4 a více jádrové stroje na nic .
3/ Stejně tak nevhodné pro jedince se sklony na všechno klikat . :)
4/ PS vhodné pro profíky a ne pro klikali a lamky .
5/ Můj výběr tohoto programu byl ovlivněn praxí , kterou mám z produkty tohoto výrobce již řadu let i předchozí produkt CountrSpy z něhož VIPRE vychází byl velmi dobrý .
Na rozdíl od konkurence jde o nenápadný program jež pří správném užívání dokáže potěšit profesionála .
- základní nastavení hlída vše až moc.skačou tabbulky po úpéravě v nastavení ale je vše velmi dobré
velmi dobrý prodkt
- Velmi kvalitní antivir. program a hlavně zcela samostatný !
Doporučuji pro vysokou spolehlivost a kvalitu tohoto programu.
Rozhodně dobrá investice.
nemám žádných výhrad, vše funguje, jak má. Po uplynutí licence koupím další upgrade
- Produkt používám pravidelně
- Spolehlivost v ochraně PC
Spolehlivost
Přiměřená cena produktu
Pro uživatele, kteří se nebojí brouzdat po celovětovém netu
- špičková antivirus a online ochrana
- veľké + je filter obsahu na webe (blokuje flash, banery, ..)
Používam internet security tejto značky už dlhé roky a s ničím iným niesom spokojný. Odporúčam každému vyskúšať hlavne Internet Security, dá sa kúpiť za výhodnú cenu a až potom si vychutnáte zážitok z používania pc a internetu. Kto má časté problémy s pc (deti inštalujú hry, chodia na všelijaké weby, sťahujú somariny), Od nainštalovania na pc, budete mať pokoj. Skvelý rodičovský mód...
plně funkční bez omezení rychlosti počítače
- zatím jsem spokojená rychlá instalace a okamžitý nástup ochrany pc
- zatím žádné nezaznamenávám
starší verzi této ochrany jsem měla již nainstalovanou tak jsem se opět z důvěrou obrátila na stejný neboli pokročilý program ochrany, jelikož jsem s ním byla spokojena
- již dlohá léta nepoužívám jiný antivir,nemám tudíž srovnání, ale jsem spokojen
viz výše
- Za dva roky fungování zatím perfektní ochrana počítače.
Doporučuji
- vše v jednom (antivir, firewall, zálohování
Kvalita osvědčená časem.
- Norton pracuje perfektně bez zapotřebí mé účasti
- a zapotřebí bádat, jak na to !
Nehodlám Nortona měnit za jiný produkt na ochranu PC.
- Produkty Norton jsem používal i minulém roce a byl jsem spokojen.
- Příjemná by byla nižší cena.
Dle prvních zkušeností dobrý produkt, který se snadno instaluje.
- za tu cenu nelze hledat slabá místa
základní ochrana je dostačující
velmi dobrá cenová dostupnost